BASINDA BİZ

GÜLER ELEKTRİK TAAHHÜT İŞLERİNİ %30 BÜYÜTTÜ

Sanayi tesislerine elektrik-elektronik altyapı imalatı ve elektrik malzemesi tedariği hizmetleri veren Güler Elektrik, 2012′de hem satış hem de taahhüt işlerini yüzde 30 büyüttü. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösterdiklerini söyleyen Güler Elektrik Limited Şirketi Genel Müdürü Ömer Güler, “Bölgede 600′e yakın fabrika bulunuyor. Bunların önemli bir bölümü bizim müşterimiz. 26 yıldır sanayi tesislerine elektrik-elektronik altyapı imalatlarında hizmet veriyoruz. Atatürk OSB’deki 100′e yakın fabrikanın elektrik altyapısını biz gerçekleştirdik. Altyapı imalatları yanında sanayi tesislerinin elektrik malzemesi tedariğini yapıyoruz. Müşterilerimiz ağırlıklı olarak Atatürk Organize Sanayi ve Ulukent Sanayi Bölgesi’ndeki firmalar. Sanayi tesislerinin ihtiyacı olan hemen her türlü malzemeyi stoklarımızda bulunduruyoruz. Bu da çok ciddi mücadele gerektiriyor” diye konuştu.

Haftanın 7 günü, 24 saat kesintisiz hizmet sunduklarını anlatan Güler, “Faaliyete başladığımız 1986′dan bu yana taahhüdünü aldığımız bütün işleri başarıyla gerçekleştirdik. Amacımız kaliteli ve eksiksiz çözümler sunmak. Bugüne kadar birçok büyük projede yer aldık. İzmir Metrosu’nun birinci ve ikinci aşamadaki elektrik sisteminin tamamını, istasyonlardaki aydınlatma sisteminden sinyalizasyon ve kamera sistemine kadar birçok altyapı tesisatını gerçekleştirdik. Kuşadası Kruvaziyer Limanı’nın, Egeport’un komple elektrik taahhüt işlerini yaptık” diye konuştu.

Her alanda hizmet veriyor

Limanlar, sanayi tesisleri yanında çok sayıda otel ve eğlence merkezinin de elektrik ve trafo sistemlerini kurduklarını ifade eden Ömer Güler,faaliyet alanlarının geniş olduğunu söyledi.Binaların temel topraklamaları ve paratoner tesislerinin de imalatları kapsamında olduğuna dikkat çeken Ömer Güler, “Ayrıca bu topraklama ve paratoner yapılarını her yıl ölçerek rapor hazırlıyoruz. Busbar sistemleri, park, spor tesisleri aydınlatma armatür ve direkleri ile sanayi tesislerinin ihtiyacı olan geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz. 2012 yılı firmamız açısından çok iyi geçiyor. Hem ticaret hem de taahhüt işlerimiz anlamında geçen seneye göre yüzde 30 dolayında artış var” diye konuştu.