BASINDA BİZ

ASAD ÇİĞLİ KAYMAKAMI ARI´YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde sivil toplum kuruluşu olarak faaliyet gösteren İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (ASAD) yönetim ve denetim kurulu üyeleri Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa Arı’yı makamında ziyaret etti.

“ASAD “yönetim kurulu başkanı İlker Aydan, Çiğli sanayicileri olarak göreve seçilen yeni ekibimizle Çiğli kaymakamımıza iş dünyasının faaliyetleri ve beklentileri hakkında bilgiler sunduklarını, yapılacak tüm girişimlerde ve gerçekleştirilecek projeler için sanayiciler olarak iş birliği yapmaya ve destek vermeye her zaman hazır olduklarını açıkladı.

Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa Arı ise, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu, Çiğli organize sanayi bölgemiz, Çiğliye istihdam, ticaret ve yatırım konusunda önemli katkılar sağladığını bu nedenle bizlere düşen görev ve sorumluluklarımızla her zaman sanayicilerimizin yanında olacaklarını belirtti. Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa Arı, önemli projeler üzerinde çalışmalara devam etmekte olduklarını açıklayarak, gündemimizde yeni projelerimizden biri olan ” 81 İle 81 Kitap Projesi ile öğrencilere okumayı sevdirme ve okuma alışkanlığı kazandırma amaçlanmış, bu bağlamda İlçemizde bulunan 12 okuldan yaklaşık 3000 öğrencinin katılımı ile, 2012-2013 öğretim yılı sonunda en çok kitap okuyanları ödüllendirileceğini belirtti.

Kaymakam Arı, diğer önemli bir projemiz ise engellileri çok sevindireceğine inandığımız “Engelsiz Çağrı Merkezi Projemizden” biri olan engellilere evlerinde çalışma imkanı sağlamaya yönelik bir proje üzerinde çalışmalar yaptıklarını bu proje için sanayicilerimizden destek beklediklerini açıklayarak ASAD Yönetim kuruluna yeni dönem için görevlerinde başarılar diledi.